Fashion avontuur helemaal Covid proof

vrijdag 18 september 2020: 

Geschreven door de Q-highschool: Afgelopen week startte vol enthousiasme 23 fashionista’s aan het mode avontuur! De wereld van ontwerpen, mannequins, haute couture, stoffen maar ook fast-fashion vs duurzaamheid gaat voor hen open.  

“De shopping-liefhebbers” mochten eerst zelf aan de slag gaan. Er werden namelijk mondkapjes gemaakt! Hoe Covid-proof wil je het hebben?  Het was best wel even wennen achter een naaimachine voor sommige. Maar de interesse was er zeker! En ja, ze zijn er om te leren.  Diegene die al goed overweg konden met naald en draad werkten samen met de onervaren naaisters. Het resultaat werd er voor niemand minder om want uiteindelijk had iedereen een mondkapje af in eigen stijl. Van panter- tot bloemetjesprint en van zwart egaal tot glitter! Let maar eens op als je in de bus stapt of je deze iconen ziet shinen! 

dinsdag 29 september 2020: 

Geschreven door een leerling die meedoet aan het avontuur:Deze bijeenkomst kregen wij een kleuradvies! Hoe leuk? Altijd al willen weten welke kleur je mooi staat? Of in een winkel keuzestress? Nu kunnen we makkelijker keuzes maken! 

We kregen kleuradvies van Martine van sonsbeeksalon60! Zij heeft verteld wat voor verschillende typen kleuren er zijn. Zo maakte we kennis met warme en koude kleuren maar ook licht en diep en nog veel meer! We leerden ook hoe je kan kijken naar je oogkleur en haarkleur maar ook voor je huidskleur. Iedereen maakte tweetallen en gaven elkaar kleuradvies, dat was erg leuk! We willen Martine dus nog super erg bedanken voor deze fantastische uitleg! Ook nog kregen we van Q-highschool een cadeautje mee… in het cadeau zat en schetsboek, kleurpotloodjes en wat lekkere snoepjes! Een super leuke goodiebag! En er werd op een super mooi kaartje verteld dat we zelf kleding mochten ontwerpen in het boek, vet leuk! Dit was een zeer geslaagde bijeenkomst!!”