Boost Yourself!

Het leven als tiener voelt soms als een achtbaan. Er zijn ups en downs, scherpe bochten en onverwachte loopings. Vrienden, sport, school en je ouders… iedereen wil wat van jou! Soms voelt het alsof je de controle kwijt bent en dat voelt niet fijn. Maar toch is het niet gek: je bent bezig om te ontdekken wie je bent en wat je wilt in deze wereld. 

Soms heb je het gevoel dat niemand je begrijpt. Weet dat je niet de enige bent! Het is normaal om je niet altijd stabiel te voelen en het is oké om hulp te vragen. Boost Yourself is er speciaal voor jou!  

Er hebben inmiddels al meer dan 300 leerlingen deelgenomen en we kunnen zeggen dat dit een super toegankelijk, gezellig én vooral helpend traject is! 

Ik wil graag vrienden maken/socialer worden 

Ik kan wel meer zelfvertrouwen gebruiken 

Ik wil leren omgaan met piekeren en stress

Voor school wil ik meer focus/ aandacht en concentratie

Ik wil lekkerder in mijn vel zitten

Ik wil leren omgaan met faalangst

Ik wil leren opkomen voor mijzelf 

Ik wil (anders) leren omgaan met emoties

Ik wil meer motivatie voor school

Ik wil leren plannen/ organiseren

Ik wil stoppen met piekeren 

Ik wil de communicatie/het contact met anderen verbeteren 

Ik wil minder stress of druk ervaren

Ik kan wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken

Ik wil leren omgaan met mijn emoties

Ik wil beter voor mijzelf leren opkomen

Ik wil meer motivatie gebruiken

Ik wil met meer vertrouwen keuzes maken

Ik wil mij beter kunnen concentreren

"Ruim 330 leerlingen gingen je al voor
Kristel Nienhuis
Contactpersoon Boost Yourself

Stuur gerust een berichtje via
Whatsapp 06 383 24 793

Onderbouweditie op de donderdag! Kick-off vrijdag 9 februari > = vol!  

Bovenbouweditie op de woensdag! Kick-off vrijdag 23 februari > nog 5 plekken beschikbaar

Onderbouweditie op de vrijdag! Kick-off vrijdag 15 maart > = vol!

Gemengde editie op de maandag! Kick-off vrijdag 5 april > alle plekken nog open (de gemengde editie is geschikt voor onder- en bouwleerlingen)

Wat vinden anderen van Boost Yourself:

"De mooiste momenten beleef ik tijdens het kampvuur met liedjes, de gesprekken tijdens het eten met de vragen 'ken je dat gevoel...', het complimentenspel, en de foto-opdracht."
Suzan Coach
Bedankt voor jullie coaching van de kids. Jullie hebben ze enorm ‘geboost’ om na te denken over zichzelf, dingen waar ze mee zitten en over oplossingen. Als ouder wil ik jullie graag bedanken voor de weg die jullie samen met onze kinderen gelopen hebben. Ik weet zeker dat ze dit mee de toekomst innemen.
ouder
"Je merkt door alle leuke oefeningen en spellen niet eens dat je bezig bent met een traject. Maar na een paar bijeenkomsten merk je toch opeens veel verandering thuis en op school. Ook mijn mentor zag mij groeien"
James, deelnemer

Jouw traject, waarin jouw leervraag centraal staat.

Tijdens jouw traject ga je intensief met professionals aan de slag met je persoonlijk plan van aanpak. Jouw eigen leervragen staan daarin centraal. Maar we werken wel in een groep omdat je ook super veel van elkaar kunt leren! Je staat er nooit alleen voor.  

Aan het traject nemen 8 tot 12 leerlingen deel van verschillende Quadraamscholen, leeftijden en opleidingsniveaus. Lijkt je dat spannend? Het is vooral héél gezellig en leerzaam! De groep wordt begeleid door twee professionele coaches. 

 

  •  Het traject bestaat uit 9 bijeenkomsten. Waarvan 3 momenten online, 1 langere startbijeenkomst, een speciale slotbijeenkomst en een overdrachtsgesprek met je mentor, je coach en jijzelf
  • De startbijeenkomst is altijd op een vrijdag! Dit om de latere eindtijd
  • Het hele traject wordt begeleid door dezelfde coaches
  • De bijeenkomsten hebben allemaal dezelfde starttijd maar wel een wisselende eindtijd
  • Bij de bijeenkomsten die tot 19.30 uur duren zit een verse en gezonde maaltijd
  • Bij de kortere bijeenkomsten krijg je drinken en een snack
  • De locaties per bijeenkomst zijn verschillend en worden een week vooraf gecommuniceerd. (Zijn altijd in de omgeving van Arnhem / Zevenaar / Elst)
  • We gaan ervan uit dat je zelfstandig (of door ouder / evt. carpoolen) naar en van de locatie komt. Mocht dit niet mogelijk zijn meld dit dan op tijd door te mailen naar qhighschool@quadraam.nl 

Leerlingen beoordelen Boost Yourself gemiddeld met een 8.4

8.4/10

Wat maakt Boost Yourself zo succesvol voor jou?

Er is een veilige sfeer

Je leert van én met elkaar

Je merkt dat je niet de enige bent die ergens mee zit

Je wordt gehoord en gezien 

De bijeenkomsten zijn informeel en gezellig

Jouw persoonlijke leervraag staat centraal

Je krijgt complimenten

Je omgeving ziet jou ook ontwikkelen

Een unieke kans om aan jezelf te werken

Helemaal gratis voor alle leerlingen van alle Quadraamscholen

In samenwerking met professionele coaches

Spannend...

Vind je het spannend om je aan te melden of twijfel je over deelname? Dat begrijpen wij! Je bent niet de enige. Stuur een mailtje naar Kristel Nienhuis: k.nienhuis@quadraam.nl