WERKEN BIJ Q-HIGHSCHOOL

Wil jij aan de slag in de Q-highschool? Innovatieve leeractiviteiten organiseren die ontstaan vanuit leervragen van leerlingen? Of mooie modules ontwerpen die een plek krijgen in een flexibel en uitdagend eindexamenprogramma? Of ben jij meer iemand die graag leerlingen wil coachen zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die het verschil kunnen maken en die een rol willen spelen in onze parcoursen en avonturen. Denk je dat jij dat bent….Lees meer

Wij werken met rollen

In de dagelijkse praktijk van het onderwijs wordt vaak van docenten verwacht dat zij allerlei rollen combineren. Wij vinden het belangrijk dat docenten/medewerkers binnen de Q-highschool zelf een keuze kunnen maken uit de rollen die hen het beste liggen. Een combinatie van 2 tot max. 3 rollen per persoon lijkt ons daarbij ideaal. Wij hebben de volgende rollen gedefinieerd:

VACATURES

Parcours informatica