Interior Design

Ben jij klaar met je suffe kinderkamer? Of wil je anderen advies geven over hun inrichting? Ontdek hoe je een ruimte het beste in kunt delen en optimaal gebruik kunt maken van licht en kleur. Welke kleuren en texturen spreken jou aan? En welke interieurstijl past er bij jou? Met moodboards kun je de sfeer in een ruimte al weergeven voordat hij ingericht is. Zet je creativiteit in om tot een gewaagd ontwerp te komen. We kijken naar trends, klassiekers en gouden regels.

Wat weet en kun je na het volgen van dit avontuur?

• Je kunt een moodboard maken waarin jouw ontwerp goed in beeld komt
  • Je weet welke interieurstijl bij jou past
  • Je hebt een interieuradvies voor een kamer gemaakt
  • Je weet wat kleuren en texturen voor een ruimte kunnen doen
  • Je bent op de hoogte van de laatste interieurtrends

Jongens en meiden die interesse hebben in interieur, styling, kleur, kunst en vormgeven

Wordt later bekend, duurt van 14:30 tot 17:00 uur incl. afternoon snack
(Blok 3 loopt van de week van 20 januari 2020 tot de week van 23 maart 2020)

Als je na het lezen van deze tekst nog vragen hebt over deze module, stel ze dan aan Wieke van Dijk van de Q-highschool, w.vandijk@q-highschool.nl.