Voor het parcours Italiaans

DE VACATURE

Native speakers Italiaans én diverse andere rollen
Voor het parcours Italiaans zijn wij op zoek naar verschillende deskundige, creatieve en innovatieve mensen, die dit parcours tot een succes willen maken, waaronder Italiaanstaligen die met leerlingen willen oefenen in converseren en corresponderen.

Ben jij een expert in de Italiaanse taal en cultuur? Heb je een stevig netwerk in Italië dat je (online) toegankelijk kunt maken voor leerlingen? Wil jij interessante modules ontwikkelen die leerlingen kennis laten maken met de Italiaanse taal en cultuur? Of wil jij ervoor zorgen dat de bijeenkomsten in het Italiaanse parcours steeds bijzonder zijn en perfect verlopen? Pak dan een rol in dit Italiaanse parcours en werk mee aan onderwijs dat de buitenwereld naar binnen haalt. Kies voor de rol die het beste bij je past. Het is mogelijk om verschillende rollen te combineren. 

parcours taal

De volgende rollen zijn beschikbaar voor dit parcours:

 • moduleontwerpers
 • vakdidactisch begeleider(s)
 • experts
  - native speakers Italiaans
  - kenners van Italiaanse literatuur, cultuur of politiek
  - kenners van de Italiaanse eetcultuur
 • organisator

Mensen die voor de Q-highschool willen werken, hebben nieuwe ideeën over onderwijs, vinden het leuk om te pionieren, zetten al hun talenten in, geven talenten van anderen de ruimte en willen zelf heel veel leren. Wij zijn niet alleen op zoek naar docenten die een rol willen vervullen. Ook leerlingen, onderwijsondersteuners, ouders of bedrijven die een bijdrage willen leveren aan het succes van de Q-highschool en dus aan onze leerlingen, zijn van harte welkom om te reageren op onze vacatures.

Waarom werk ik (ook) bij de Q-highschool?

 • ‘Ik combineer mijn werk bij de Q-highschool met mijn baan op school. Dat zorgt voor een mooie mix van stabiliteit en innovatie’
 • ‘Leerlingen laten direct merken of mijn lessen waarde toevoegen. Dat is soms confronterend, maar geeft ook enorm veel voldoening wanneer het echt lukt’
 • ‘Bij de Q-highschool heb ik ontdekt dat leerlingen heel goed weten wat en hoe ze willen leren. Ik maak daar volop gebruik van.’
 • ‘Ik krijg hier alle ruimte om te experimenteren. Fouten maken mag: dat geldt ook voor docenten.’

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Wij bieden jou een dynamische en innovatieve werkomgeving waarin jij het beste van jezelf kunt laten zien en waarin je samenwerkt met mensen uit verschillende scholen en de buitenwereld.

De arbeidsvoorwaarden passen bij de rol(len) die je wilt vervullen en worden individueel met jou afgestemd. Wil je je rol bij de Q-highschool combineren met een baan op een Quadraamschool? Dan stemmen we ook af met je leidinggevende op school.

Bij de tijdelijke rollen (zoals parcoursbouwer en modulemaker) maken we individuele afspraken met je. Daarbij hoort werken op factuurbasis of voor een speciale vergoeding ook tot de mogelijkheden. Bij ‘Werken bij de Q-highschool’ zie je bij de betreffende rol welke mogelijkheden er zijn.

Bij de vaste rollen (zoals eindexamenverantwoordelijke of vakdidactisch begeleider) horen de arbeidsvoorwaarden van Quadraam en de CAO-VO:

 • Een inschaling passend bij de rol en op basis van jouw kennis en ervaring op conform CAO-VO
 • Bij goed functioneren hoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Dit kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.

Q-highschool werkt nauw samen met Quriuz, de huisacademie van Quadraam. Bij Quriuz kun je je volop ontwikkelen, bijvoorbeeld in het innovatielab waar jij je innovatieve skills nog verder kunt uitbreiden.

LATEN WE KENNISMAKEN!

Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met José Janssen, kwartiermaker van de Q-highschool
(0654-152099 of per mail: j.janssen@quadraam.nl).

Solliciteren

Solliciteren kan via Meesterbaan tot en met woensdag 26 juni 2019. Maar wees er snel bij, want we gaan met iedere geschikte kandidaat direct in gesprek.