Street art

Je kent het wel, je loopt op straat en om je heen zie je gebouwen, illegaal of in opdracht van de gemeente gedecoreerd met kleurrijke graffiti en levensgrote cartoons. Street Art! Spreekt jou dit aan? Dan is dit avontuur wat voor jou! Tijdens dit avontuur is het mogelijk om verschillende technieken te ontdekken en je deze eigen te maken. Zo ga je lekker aan de slag met kunstenaars en diverse materialen. Welke beroemde artiesten ken je en hoe gaan deze te werk? Street Art is voor diegene die lekker willen knoeien, hun eigen stempel willen zetten en vooral creatief bezig willen zijn.

Met de groep van geïnteresseerde leerlingen ontwerp je de eerste bijeenkomst jullie eigen avontuur. Wat willen jullie allemaal ontdekken en waar kun je het einde van dit avontuur trots op zijn?

Jongens en meiden die interesse hebben in kunst en graag creatief bezig zijn met materialen

Wordt later bekend, duurt van 14:30 tot 17:00 uur incl. afternoon snack
(Blok 4 start in de week van 30 maart)

Als je na het lezen van deze tekst nog vragen hebt over deze module, stel ze dan aan Ilse Blokland i.blokland@quadraam.nl