Sluit aan bij ons promoteam

De Q-highschool is op zoek naar razendenthousiaste leerlingen die samen een sprankelend promoteam willen opzetten. Voordat je weet hoe zoiets werkt krijg je een mini opleiding van twee ervaren professionals. Zij nemen je mee in de wereld van marketing, branding en PR.

Samen met andere ge√Įnteresseerde leerlingen gaan jullie aan de slag met het opzetten van een campagne, en uiteraard gaan jullie deze campagne ook direct uitvoeren in de praktijk.

Wat kan je allemaal als je de mini-opleiding hebt afgerond:

• kun jij (samen met anderen) een event plannen, organiseren en promoten
  • weet je meer over verschillende manieren van (jezelf) presenteren, ook handig bij een spreekbeurt of presentatie in je klas ūüôā
  • weet je welke tools je in kunt zetten om een event te promoten en hoe je dit kunt doen, door gebruik te maken van o.a. social media zoals Instagram en Youtube.
  • heb je leren samenwerken met anderen
  • heb je een bak aan ervaring opgedaan waar je de rest van je leven voordeel van hebt, ook bij een (bij)baan en/of vervolgstudie

Natuurlijk past dit heel goed bij leerlingen die van plan zijn om een studie te gaan doen in de richting van communicatie en/ of marketing. Heb je de mini-opleiding goed afgerond? Dan ontvang je hiervoor een certificaat.

Alle leerlingen

woensdag 14:30 tot 17:00 uur (inclusief afternoon snack)

Docent:
lja Geukers en Marie-José van den Bergs

Als je na het lezen van deze tekst nog vragen hebt over deze module, stel ze dan aan Ilse Blokland van de Q-highschool, i.blokland(at)quadraam.nl