Hoe organiseer je een Spaans foodfestival?

Ben je gek op tapas, tacos, tortillas, churros of andere gerechten uit Spanje of Zuid-Amerika? Geniet je van de Spaanse cultuur en de taal? Dan hebben wij een te gek avontuur voor jou. In de Q-highschool kun je namelijk meedoen aan het organiseren van een Spaans foodfestival. Je kent het vast wel, foodtrucks op evenementen, foodhallen en pop-up restaurants. Samen met Spaanstalige mensen organiseer je dit festival en het allerleukste is dat vervolgens Spaanstalige mensen uit de omgeving worden uitgenodigd als gast. Je Spaanse netwerk wordt op deze manier dus flink uitgebreid. Ook zul je snel al een leuk woordje Spaans spreken. Na dit avontuur kun je goed beoordelen of je je verder in de Spaanse taal en cultuur wilt verdiepen. Bijvoorbeeld door het volgen van modules in de Q-highschool. Nos vemos pronto!

Wat levert het volgen van dit avontuur je op:

• je kent de Spaanse keuken
  • je kunt gerechten maken uit de Spaanse keuken
  • je kunt je eerste zinnen Spaans spreken
  • je hebt samengewerkt met mensen van verschillende leeftijden en leerniveaus
  • je hebt mensen van verschillende culturen (Nederland, Spanje, Zuid-Amerika) bij elkaar gebracht
  • je hebt je eigen netwerk uitgebreid met mensen uit de Spaanstalige wereld
  • je weet wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een festival
  • je weet hoe je een wervende campagne opzet
  • je weet beter of evenementenorganisatie bij jou past
  • je hebt ontdekt of je je verder in de Spaanse taal en cultuur wilt verdiepen

alle leerlingen die interesse hebben in de Spaanse cultuur en taal