Live online voorlichting over parcoursen in Q-highschool!

Speciaal voor leerlingen (en hun ouders) vinden er in de maanden januari, februari en maart online voorlichtingsmomenten plaats over de parcoursen (vakken) die worden aangeboden door de Q-highschool. Er zijn online meetings voor: Filosofie, Spaans, Italiaans, Bedrijfseconomie, Maatschappijwetenschappen, Informatica, Wiskunde C en Wiskunde D.

Bij ieder voorlichtingsmoment is een docent van het betreffende vak én iemand van het Q-highschoolteam aanwezig. Zij vertellen over de inhoud van het vak, de opbouw van het parcours en de werkwijze van de Q-highschool. Natuurlijk is er ruim de mogelijkheid om vragen te stellen.

Hoe neem ik deel aan de online meeting?

• Noteer het moment waarop je wilt deelnemen aan de online voorlichting in je agenda. Je hoeft je vooraf niet aan te melden, maar je ontvangt (om die reden) ook geen persoonlijke uitnodiging.
  • Log bij voorkeur 5 minuten voorafgaand aan de meeting in, door op de blauwe link te klikken bij het parcours van je voorkeur.
  • Je komt dan terecht in de Microsoft Teamsomgeving.
  • Zet bij het inloggen je microfoon uit en (bij voorkeur) je camera aan.
  • Heb je een vraag tijdens de voorlichting, stel deze dan via de chat of klik op het opgestoken handje.

woensdag 27 januari 2021

Bedrijfseconomie Q-highschool
Wie: docent Tim Maatman en vanuit de
Q-highschool Ilja Geukers