The Digital Matchmaker!

Soms zie je een stel en vraag je je af: passen die eigenlijk wel bij elkaar? Ze kunnen prima kletsen, maar de een is wel een stuk drukker dan de ander. Of ze zijn toch wel erg verschillend, gaat dat wel goed? Wanneer ben je écht een goede match? Bestaat het perfecte koppel? Wat kan de wetenschap ons vertellen over matches? Verteld ons DNA ons wie we moeten kiezen? Beoordelen we op uiterlijk of maakt onze reuk de keus? Je ziet het al, héél véél vragen! Laten we samen achter de antwoorden komen...

Wat weet en kun je na het volgen van dit avontuur?

• Je weet welke aspecten een rol spelen bij partnerkeuze
  • Je weet wat de wetenschap zegt over ‘goede’ matches
  • Je weet wat jij belangrijk vindt in een partner
  •  Je weet het verschil in online en offline daten