KOM JIJ SCHIJNEN ALS JURYLID VAN DE Q-HIGHSCHOOL?

JURYLEDEN GEZOCHT

Q-highschool is op zoek naar mensen die willen jureren! Heb jij een uitgesproken idee over het onderwijs en wil je graag je ongezouten mening geven? Meld je dan nu aan.

Ik kom naar het café op*
Maandag 28 mei, Het Convent in Duiven, 15:30 uur tot 17:30 uurMaandag 11 juni, Het Convent in Duiven, 15:30 uur tot 17:30 uur

Ik pas het beste bij de omschreven doelgroep:*

Wat krijg je van ons terug?

• Interessante en gezellige ontmoetingen met andere mensen, die ook een
    verfrissende kijk op het onderwijs hebben.
  • Epische leeractiviteiten waaraan je volgend schooljaar al kan deelnemen!
  • Een prominente plek in de 'galerij van juryleden' op de Q-highschool website.

Leerlingen kunnen binnen de Q-highschool interessante modules of kleine vakken volgen, zoals informatica, filosofie of Chinees. Maar vooral ook meedoen aan bijzondere leeractiviteiten die ontstaan vanuit leervragen van leerlingen, bijvoorbeeld: “Hoe los ik een moord op?” of “Hoe word ik een succesvolle vlogger?” De Q-highschool is een initiatief van Quadraam, Gelderse Onderwijs Groep, en maakt en organiseert onderwijs waaraan alle leerlingen van de dertien Quadraamscholen kunnen deelnemen. Jij dus ook!

Voor het verder ontwikkelen van de Q-highschool zijn wij op zoek naar jonge juryleden. Op twee maandagmiddagen in de aankomende maanden kun je een bezoek brengen aan ons café. Onder genot van een (alcoholvrij) drankje en hapje krijg je door het ontwerpteam vragen, situaties en scenario’s voorgelegd, waarover jij ongezouten je mening mag geven. Je mening wordt altijd gehoord en meegenomen bij het doorhakken van knopen.