Hip hop hooray

Je loopt al tijden rond met een vette beat in je hoofd en met die éne tekst die je hebt geschreven verras je iedereen in je omgeving. Maar hoe zorg je er nou voor dat die losse elementen samen een hele goede track worden?! Het liefst een track waarmee je viral gaat op Youtube en de socials. Waarna je op mag treden op de grote podia in Nederland. Veel jongeren dromen van een carrière als rapper, producer of zanger. Wil jij deze droom ook najagen? Maak dan kennis met alles wat er komt kijken rondom de ontwikkelingen van een jonge artiest. Je gaat samen met leerlingen van andere scholen aan de slag en doet kennis op van professionals!

Wat weet en kun je na het volgen van dit avontuur?

• Je weet wat succesfactoren zijn bij het maken van een beat en hebt kennis gemaakt met de technieken
  • Je kunt (beter) rijmen/ dichten
  • Je leert de ins-outs over zang en het overbrengen van een boodschap
  • Je weet meer over imago/ alter-ego
  • Je kunt jezelf goed presenteren op de social media’s

Jongens én meiden die interesse hebben in de wereld van rap en hip-hop, muzikaal zijn en/of graag willen doorbreken als artiest

Wordt later bekend, duurt van 14:30 tot 17:00 uur incl. afternoon snack
(Blok 2 loopt van de week van 4 november tot de week van 13 januari 2020)

Als je na het lezen van deze tekst nog vragen hebt over deze module, stel ze dan aan Ilse Blokland van de Q-highschool, i.blokland@q-highschool.nl.