SAMEN INNOVATIEF ONDERWIJS ONTWIKKELEN

DE ONTWERPERS

Het ontwerp van de Q-highschool heeft niet door twee mensen op een stoffig kantoor plaatsgevonden. Nee, dat hebben we samen gedaan met het ontwerpteam van de Q-highschool en met allerlei mensen die op een bepaalde manier belang hebben bij het tot stand komen van de Q-highschool. Met leerlingen van Quadraamscholen die gebruik zullen maken van de Q-highschool. Met schoolleiders die medewerkers en leerlingen de ruimte gaan geven om hun onderwijstijd anders in te vullen. Met ouders die meer willen voor hun kind dan alleen een diploma. Maar ook met leraren, leerlingen en studenten van basisscholen in de buurt en van het vervolgonderwijs, zoals de HAN en de Radboud Universiteit.

Ook mensen uit het bedrijfsleven hebben meegewerkt aan het ontwerp. Zij hebben belang bij de Q-highschool, omdat zij in de toekomst graag medewerkers willen die levensecht en innovatief onderwijs hebben gehad. Deze stakeholders hebben onze ontwerpdag op 17 december 2017 en/of één of meer van onze stakeholdercafés in 2018 bezocht. Zij hebben allemaal bijgedragen aan het resultaat.
Ook de komende tijd zullen wij nog stakeholdercafés en Q-highschoolevents blijven organiseren. Laat ons weten of je daarvoor graag een uitnodiging ontvangt.
Kortom, ontwerpen doen wij samen!

TROTS!

Een aantal volwassen en leerlingen hebben zich met volle inzet verbonden aan de Q-highschool. Zonder hen hadden wij nooit zo’n mooi plan kunnen vormgeven. We kunnen dan ook met trots zeggen dat zij zich echte ontwerpers van de Q-highschool mogen noemen!

Josje Wubs
Docent levensbeschouwing Candea College

Janny van Meenen
Decaan/ Loopbaanbegeleider Liemers College

Mihaela van der Kuip
Vrijwilliger ondersteuner wiskunde, Beekdal Lyceum

Peter Vos
Ondernemer, Directeur Magic Hands BV

Niki Buurlage
Management coach ING

Bas Bolderman
Leerling basisschool de Zyp Arnhem

Alba van de Weem
Leerling Stedelijk Gymnasium Arnhem

Shakila Nejad
Leerling Beekdal Lyceum

Anna Golubeva
Leerling Candea College

Liesbeth Spork
Docent beeldende vorming Liemers College

Nomi Vermeulen
Leerlingen Candea College

Ilse de Jonge
Leerling Lorentz Lyceum

Q-HIGHSCHOOL

Contact met Q-highschool