Afgeknapt op dit vak?

Eigenlijk gaat het wel lekker op school. Niet alle vakken zijn even leuk natuurlijk. Maar je begrijpt de stof en de lessen zijn gezellig! Maar net dat ene vak…. bah, iedere keer is het weer een enorme kluif om je huiswerk te maken, de toetsen voor te bereiden en überhaupt de kracht te vinden om de les te volgen. Misschien ligt het aan mij? Of aan de docent? Of toch meer aan de inhoud? Wat heb je eigenlijk aan deze stof in het leven? Allemaal gedachten die door je hoofd schieten. Helaas is de realiteit dat je ook voor dit vak  een voldoende wilt halen om over te kunnen gaan naar de volgende klas.

Het eerste “Afgeknapt op dit vak?” traject wat gaat starten is er speciaal voor leerlingen die zijn afgeknapt op wiskunde. Wat zou het fijn zijn als je, net als je klasgenoten, de wiskundeopdrachten met plezier kunt maken. Wij dagen jou uit om wiskunde te omarmen! Doe je mee aan dit uitdagende traject: Afgeknapt op dit vak?! Belangrijk om te vermelden is dat dit geen bijles is! Je gaat juist om de bestaande methode heen ontdekken hoe jij weer het vertrouwen en de energie terugvindt om met wiskunde aan de slag te gaan. Dit gebeurt op avontuurlijke wijze waarbij de focus op positiviteit ligt.

"Ik had op de Havo ook zo'n enorme hekel aan wiskunde. Een traject als dit gun ik iedereen."
Ilse Blokland
Regisseur
Stuur gerust een berichtje via
Whatsapp: 06 22 71 60 56
  • Je ontdekt en begrijpt waarom je bent afgeknapt op wiskunde
  • Je ontdekt hoe je meer plezier kunt krijgen in wiskunde
  • Je hebt nieuwe ideeën hoe je het leren en maken van wiskunde kunt aanpakken
  • Je ontwikkelt zelfvertrouwen tijdens het werken aan wiskunde
  • Je ziet waarom wiskunde voor jou nuttig kan zijn
  • Je hebt een plan opgesteld voor je eigen wiskundepraktijk

Quadraam biedt alle leerlingen die op een Quadraamschool zitten, jou dus ook, de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een traject.

Tip: bespreek met je mentor en/of ouder(s) of zij dit traject ook wat voor jou vinden. Wij staan in ieder geval voor je klaar!

Meer om te weten...

• Je neemt deel samen met leerlingen van verschillende scholen, leeftijden en leerniveaus
  • Je wordt begeleid door professionele coaches
  • Je leert van experts en inspiratoren